Monday, October 20, 2008

MANUSIA KEBAL MATI DITEMNAK

salam semua dah lama aku x tulis blog.bukan per bzy sikit n nak on9 susah la.uhuhu...disebabkan ramai pembaca yang antar komen kat aku n asyk tnye jer bila nak update so kali nie unutk jaga hati korang aku wat la.hehehe...erm tapi be4 aku nak citer kt korang,jom tengok video nie dulu k....

video

Ha amacam korang dah tengok ker...terkejut x..klu x wat2 terkejut la yer.hehehe....korang pikir la kan zaman sekarang pun orang pakai lagi mende2 camtu.x takut ker diorang kan pakai ilmu hitam mati nanti seksa wo...dah tu pakai ilmu hitam untuk kepentingan diri sendiri lak 2,bunuh orang lagi..siap berlagak suruh tembak kat kepale die kan.kalau aku ade bawak meriam buluh letak depan muke die tengok hangus ker x.comform x gaye muke dah pas 2.eh lupe la x baik citer orang yang dah xde kan.hehehe...k la nanti aku akan sambung lagi yer citer aku kat korang lagipun tengah exam kan mase kureng sikit.hehehe...k lu pikir la sendiri.hehe