Friday, February 22, 2008

my slide show

video
mempersembahkan sebuah tayangan video yang memaparkan aksi2 hebat antarabangsa.hehehe...
semoga terhibur dengan video yang telah dihasilkan oleh pihak pengeluaran penyiaran ZARILI CORPORATION SDN BHD.selamat menonton.sekian

Thursday, February 21, 2008

kaza picture

nie kebanyakan gambar aku edit masa kat oversea punye so pandai2 la korang tengok kalau x nampak zoom la k.nnt aku edit yang lain plak yang budak kelas ke kan gempaq sikit kan.k cow

kaza n eliey


erm aku bersama teman seperjuangan yang amat istimewa.kire awek la senang citer kan.hehe..time nie aku nak g bukak pose n shoping sikit kat sunway piramid.doakan lah kitorang berjaya bersama-sama satu hari nanti.Insyallah....

final jr league_drag flick

videokejohanan liga hoki remaja,pasukan ssbj telah menjadi juara liga buat kali ke 5 berturut-turut dan memperolehi juara keseluruhan kali ke 4.ssbj menewaskan pasukan TNB dengan jaringan 2-0 hasil jaringan padang oleh mohd faisal dan ahmad kazamirul(aku la 2.hehehe).tahniah diucapkan kepada pasukan hoki ssbj.

aksi bergaya dari aku.hehehe


gambar nie ramai budak2 aku bengang ngan aku sebab nampak sangat musle aku besarkan.hehe....time nie aku beraksi di kejohanan DKV jr trophy di germany.

action


nie gambar aku time game jemputan 8 negara baru nie.aku kalh la tp nasib baik la x last sekali dapat la no 7.hehehe...nak buat camner team aku x cukup prepare nak main game besar2 nie.tapi ape2 pun aku dapat banyak pengalaman bila main dengan team2 top in the world.aku harap kite boleh berjaya pada piala dunia remaja nanti tunggu 2009 k.cow

time to study


ha nie dak kelas aku.aku baru jer tunjuk skil sikit macam mana nak wat blog kt diorg nie.kire cam taiko la plak kan.hehehe...tapi aku x kisah punye lagipun ilmu xkan nak kedekut kan betul x...hehehe

sakit wo.hehe


nie time aku baru nak start traning.cam bese kene la srecing kan.tapi sape entah ambil gambar aku nie tapi aku tengok ok jer so aku sebat jer la kan.jangan tiru aksi ini dirumah pastikan dapat kebenaran ibu bapa @nenek untuk melakukannya.hehehe